Zoek je op theater Tilburg? Kijk dan eens bij de NWE vorst! De NWE Vorst is het leukste theater in Tilburg, met een brede programmering en cultureel verantwoord zetten zij in voor een breed publiek.
 
 
Theater de NWE Vorst is gelegen aan de koning willem2 straat, en heeft een groot theater cafe waar bezoekers kunnen voor en nagenieten van voorstellingen. In de zomer is het goed toeven in de grote, misschien wel mooiste binnenstadstuin van Tilburg.
 
Waarom is de NWE Vorst het leukste theater in Tilburg, en wat kun je bij De NWE Vorst verwachten?
 
Zang, dans, toneel, cabaret, kinder voorstellingen, pop up cinema! Jazeker!
 
 
Naast al deze voorstellingen biedt theater de NWE vorst ook oefenruimtes aan voor jong en nieuw talent. Doordat in Tilburg de enge dans en theater academie in Brabant zit, is de vraag naar oefenruimtes groot. Hier speelt de NWE Vorst op in door oefenruimtes aan te bieden.
 
 
Dat theater de NWE vorst vernieuwend is blijkt wel uit het online magazine dat dit leukste theater in Tilburg maandelijks uitgeeft. Met dit online magazine wordt op een net iets andere wijze vorm gegeven aan de programmering van het theater. Je kunt het online magazine bekijken door op Theater Tilburg te klikken…