Zoals binnen iedere branche worden er ook binnen de muzikale-sector relatiegeschenken aan goede klanten verstrekt; van kleine 'give-a-way's' (zoals ludieke bedrukte USB sticks, in de vorm van een gitaar of piano), maar ook serieuzere geschenken als een mooie fles wijn van een goed jaar. 

Gitaar USB stick met logo bedrukt

 

Belangrijk is het om een (goedkoop) relatiegeschenk van logo te voorzien. U wilt uw onderneming immers onder de aandacht brengen .. en houden. De ludieke gitaar USB stick is een regelrechte eyecatcher!

Zóveel keuze!

Relatiegeschenken zijn er in allerlei soorten en maten. Een relatiegeschenk geven is een leuke manier om een positieve indruk achter te laten bij zakenrelaties, werknemers of klanten.

Giftsware.nl is de specialist op het gebied van relatiegeschenken en promotieartikelen. Giftsware beschikt over ruim 25 jaar ervaring en heeft een zeer uitgebreid assortiment. Hier kun je binnen de vele thema’s veel verschillende geschenken vinden. Hierbij kun je denken aan pennen en buttons, maar Giftsware heeft ook moderne items zoals powerbanks. Bij grote afnames kun je profiteren van een extra scherpe prijs. Bijna alle artikelen in het assortiment kun je uiteraard ook laten bedrukken.

Natuurlijk mét opdruk!

Bij Giftsware.nl kun je niet alleen goedkope relatiegeschenken bestellen, maar je kunt ze ook van een opdruk voorzien. Afhankelijk van het artikel kun je zaken zoals jouw merk, bedrijfsnaam, contactgegevens, logo of boodschap laten drukken. Telkens als de klant of relatie het cadeau gebruikt, zal hij of zij aan jouw bedrijf herinnert worden. Giftsware heeft een ruim aanbod aan artikelen en gadgets die geschikt zijn om te laten bedrukken.

Maak kennis met het uitgebreide aanbod van tassen, sleutelhangers, mokken, reisgadgets en nog veel meer. Je kunt contact opnemen met het team van Giftsware voor meer informatie. Het is uiteraard ook mogelijk om een offerteaanvraag te doen of om direct te bestellen. Er wordt altijd rekening gehouden met jouw wensen.