Gitaar Spelen

Hoe begin je met gitaar spelen?

Eerst moet je voor jezelf beslissen wat voor gitaar je wilt spelen. Ga je spelen op
een elektrische – of op een akoestische gitaar.Een akoestische gitaar is goedkoper
om mee te beginnen dan een elektrische. Ik zou je toch aanraden om niet de goedkoopste te nemen maar een middel mode te kiezen. De prijs van een akoestische gitaar begint rond de 40 euro. De prijzen van een elektrische gitaar begint rond de tachtig euro.

Een akoestische gitaar is voor een beginner een stuk moeilijker te spelen, omdat je de snaren harder in moet drukken dan op een elektrische gitaar. Als je begint met spelen krijg je al snel pijn in je vingers, maar hoe vaker je speelt hoe sneller je eelt krijgt op je vingers.Maar tot die tijd is het verstandig in plaats van een half uur te spelen, rondes te maken van drie keer tien minuten.

Ik wil je aanraden om met een akoestische gitaar te beginnen. Je ontwikkeld meer kracht in je vingersGitaar spelen, en als je kan spelen op een akoestische gitaar lukt dat meestal ook zonder problemen op een elektrische gitaar.


Zorg er ook voor dat je gitaar goed gestemd is, dat geeft meer zelfvertrouwen doordat je gitaar stukken beter klinkt. Kijk op deze site hoe je jou gitaar kunt stemmen zonder een stemmer nodig te hebben.

Daarna moet je beslissen of je gitaarles wilt nemen, of zelf wilt gaan studeren met behulp van het internet. Op gitaarles gaan kost veel meer geld en moeite, maar je hebt dan wel het
voordeel dat je jou vragen  kunt stellen.

Als je via internet wilt gaan leren kun je ook veel tabs vinden en die jezelf aanleren, en dat is
goedkoper dan op les gaan. Je hoeft niet persé les te hebben van een gitaar leraar. Kijk maar
eens naar Carlos Santana, die kan nog geen noot lezen, maar is wel beroemd geworden.

Gerelateerde artikelen:

Gitaar tabulatuur
Gitaar stemmen
Gitaar akkoorden

Gitaar.startcenter.nl Gitaar-kopen-Gelderland.startcenter.nl

Bezoek ook eens … http://www.marc-brothers.nl – DJ in te huren voor ieder muziek festijn.

Feedback Form